Despre Pevonia

CATALOG DE PRODUSE
PARTENERI PEVONIA
Scoala Manuela Ravescu
Mondo SPA

Despre Pevonia

Pevonia Botanica - cel mai exclusivist brand de cosmetice pentru SPA din lume si brandul preferat al vedetelor de la Hollywood!

Caracteristicile principale ale acestui brand exclusivist, care l-au propulsat in cele mai luxoase si exclusiviste SPA-uri si hoteluri din lume sunt:

Ingrediente Naturale, fara parabeni

Pevonia garanteaza rezultate uimitoare prin oferirea unei linii complete de produse pentru  ingrijirea  pielii fara parabeni, create cu extracte organice si continand cele mai bune ingrediente naturale botanice si marine cu un sistem tehnologic avansat.

Prietenos cu mediul & Eficacitate sporita prin testarea formulei

Toate produsele si ambalajele Pevonia sunt complet reciclabile. Procesul  stiintific de testare  se concentreaza asupra garantarii unei  tolerante complete a pielii, siguranta produsului si confirmarea unor rezultate dovedite.

Pevonia este sensibila fata de mediu si nu aproba testarea pe animale. Toate produsele Pevonia ofera o garantie de 3 ani.

Lider international SPA

Viziunea universala cu privire la o ingrijire corespunzatoare a pielii a transformat Pevonia in liderul global al SPA-urilor. Regasit in prezent in peste 10 000 de centre de tratament si saloane, din aproape 100 de tari la nivel global, portofoliul Pevonia se mandreste cele mai prestigioase centre SPA apartinand unor hoteluri de renume international, precum si a celor mai luxoase si deosebite centre day SPA din lume.

Brandul vedetelor de la Hollywood - Pevonia Botanica reprezinta brandul de cosmetice preferat de vedetele de la Hollywood si de make up artistii acestora. Printre vedetele din industria cinematografica si televiziune care se declara incantati sa foloseasca aceste produse exclusiviste se numara si: Demi Moore, Brad Pitt, Edith Murphy, Adam Sandler, Chris O'Donnell si multi altii.

Gama extinsa: in SPA-uri si pentru utilizare acasa - Produsele profesionale Pevonia utilizate pentru tratamentele din SPA-uri confera posibilitate extinsa de selectie, de la produsele faciale esentiale, pana la cele mai avansate servicii de tratament. Pevonia ofera o multitudine de tratamente profesionale care sunt usor de aplicat si reprezinta o incantare pentru orice specialist de ingrijire a pielii datorita rezultatelor obtinute.

Formule exclusive- Viziunea universala privitoare la o ingrijire corespunzatoare a pielii a transformat Pevonia in liderul global al spa-urilor. Mai mult decat atat, Pevonia este vazuta ca un produs indreptat spre rezultat, precum si o linie de tratament, ce s-a dovedit capabila sa confere experiente fenomenale atat in Spa-uri cat si acasa. Pevonia se mandreste cu faptul ca asigura o stare de bine extrema, stralucirea pielii si relaxare terapeutica.

Garantia calitatii - Pentru a asigura rezistenta si calitatea produselor, fiecare produs Pevonia Botanica pentru ingrijirea pielii este fabricat la cele mai inalte standarde. Incepand de la selectia unor ingrediente pure si de calitate superioara, garantam un control strict al calitatii fiecarei formule, rezultand astfel produse de cea mai buna calitate, ingrediente naturale.

 

 

 

Beneficiaza de promotii