Micro-Retinol™ - gama revolutionara anti-imbatranire, pe baza de retinol, de la Pevonia Botanica

CATALOG DE PRODUSE
PARTENERI PEVONIA
Scoala Manuela Ravescu
Mondo SPA

Micro-Retinol™ - gama revolutionara anti-imbatranire, pe baza de retinol, de la Pevonia Botanica22 Mai 2014

Fiind intr-o continua cercetare stiintifica, brandul de produse profesionale organice Pevonia Botanica a lansat Micro-Retinol™, un tratament ce are la baza ingredientul de ultima generatie, Retinolul, ce ofera rezultate vizibile imediat impotriva semnelor de imbatranire si imperfectiunii tenului. Considerat “organizatorul” pielii, retinolul lucreaza pentru a energiza celulele bazale si a restabili activitatea normala a acestora.

Fata de alte produse anti-imbatranire care contin o cantitate scazuta de retinol, noua tehnologie exclusivista Micro-Retinol™ de la Pevonia depaseste cu mult toate provocarile de productie si limitarile asociate cu acest ingredient. Servind drept un sistem de livrare accelerata, Micro-Retinol™ permite absorbtia imediata si usoara, precum si livrarea targhetata in straturile mai profunde ale epidermei, restabilizand rapid functiile normale ale pielii.

Mai mult decat atat, tehnologia revolutionara Micro-Retinol™ reduce in mod eficient oxidarea membranelor celulare, in timp ce consolideaza si stimuleaza celulele intr-un mod mai sanatos. In timp ce straturile celulare profunde umplu golul ridurilor si devin mai dense, straturile de la suprafata pielii sunt reconstruite incet, iar suprafata generala arata considerabil mai fina, vizibil perfectionata si imediat mai luminoasa, avand cu o coloare mai frumoasa.

Tratamentul intensiv pe baza de retinol lupta cu succes impotriva semnelor imbatranirii.

Acest tratament avansat, din punct de vedere al ingredientelor si tehnologiilor utilizate, este special creat pentru a oferi profesionistilor in ingrijirea pielii o linie profesionala de produse clinice. Tehnologia Micro-Retinol ofera rezultate exceptionale, inca de la prima sedinta, in tratarea tenului matur, lipsit de elasticitate si tonus, datorita Retinolului, ingradientul minune.

Retinolul are o dubla actiune: exfoliaza adanc pielea diminuand astfel din volumul si adancimea ridurilor si lupta impotriva oxidarii celulare, stimuland in acelasi timp productia de colagen si elastina. Produsele din gama Micro-Retinol™ de la Pevonia mai contin Acid Hialuronic, Colagen, Elastina Marina, Vitamina C, Vitamina E, Aloe Vera, Musetel si Unt de Shea.

Acest tratament pe baza de Retinol este recomandat tuturor tipurilor de ten, cu exceptia celui acneic si sensibil. Tratamentul este destinat utilizarii in salon, persoanelor de peste 30 de ani care au probleme in ceea ce priveste lipsa tonusului, elasticitatii pielii, ten asfixiat, fara oxigenare si luminozitate sau foarte pigmentat.

Noua gama este destinata utilizarii in salon dar poate fi continuata cu succes si acasa.

Vezi toate stirile
Beneficiaza de promotii