Seminar International Anti-ageing in Bucuresti si Cluj

CATALOG DE PRODUSE
PARTENERI PEVONIA
Scoala Manuela Ravescu
Mondo SPA

Seminar International Anti-ageing in Bucuresti si Cluj01 Martie 2016

Beauty One si Pevonia Botanica Romania au organizat in luna februarie doua seminarii de exceptie in Bucuresti si Cluj, avandu-i ca invitati speciali pe Dr. Christian Jurist - Medical Director of Global Education for Pevonia si Dr. Manuela Ravescu - Medic Estetician si formator dermato-cosmetica. Evenimentele s-au adresat celor interesati sa isi consolideze, sa isi dezvolte si sa descopere noi tehnici de lucru in cosmetica profesionala faciala si au strans numerosi specialisti din domeniu.

In cadrul evenimentelor, Dr. Christian Jurist a prezentat cele mai noi terapii faciale si corporale de prevenire si combatere a semnelor cauzate de imbatranire si cele mai revolutionare produse Pevonia care ofera rezultate vizibile de la prima aplicare. Rolul fundamental al celulelor stem vegetale in tratamentele anti-ageing a fost un alt subiect atins de catre directorul educational international.

Dr. Christian Jurist este specializat in medicina estetica si are o vasta experienta in domeniul terapiilor anti-aging. A sustinut numeroase seminarii educationale, conferinte si cursuri de specialitate peste tot in SUA si in lumea intreaga. Este membru a multe asociatii internationale: Union Internationale de Medicine Esthetique, American Society of Esthetic Medicine, Argentinean Chapter of Esthetic Medicine.

Dr. Manuela Ravescu, medic estetician si manager Scoala de Cosmetica a sustinut o ampla prezentare despre efectele declinului hormonal asupra pielii si cele mai eficiente metode de tratament. Totodata a impartasit specialistilor cunostintele sale medicale aplicabile in obtinerea celor mai bune rezultate in terapiile anti-ageing.

Toate aceste prezentari au fost sustinute de demonstratii practice realizate de catre Roxana Feder, trainer international Beauty One.

Vezi toate stirile
Beneficiaza de promotii