Seminar International Anti-aging. Invitat special - Dr. Christian Jurist

CATALOG DE PRODUSE
PARTENERI PEVONIA
Scoala Manuela Ravescu
Mondo SPA

Seminar International Anti-aging. Invitat special - Dr. Christian Jurist23 februarie 2016

Beautyone organizeaza Seminarul International Anti-aging, avandu-l invitat special peCHRISTIAN JURIST DIN SUA, Director Educational international, specializat in medicina estetica, cu o vasta experienta in domeniul terapiilor anti-aging pentru a facilita accesul specialistilor din Romania la cele mai noi descoperiri si tehnologii din lume.

Un alt invitat special este Dr. Manuela Ravescu, medic esthetician si manager Scoala de Cosmetica care va sustine o ampla prezentare despre efectele declinului hormonal asupra pielii si metode de tratament. Totodata va impartasi specialistilor cunostintele sale medicale aplicabile in obtinerea celor mai bune rezultate in terapiile antiaging, dar va prezenta si cele mai eficiente metode de tratament.

In timpul evenimentului se vor prezenta cele mai noi terapii faciale si corporale de prevenire si combatere a semnelor cauzate de imbatranire, insotite de demonstratii practice pentru a arata eficienta acestora. Demonstratiile vor fi sustinute de Roxana Feder, trainer international Beauty One.

Evenimentele vor avea loc pe 23 februarie 2016 la Bucuresti, DoubleTree by Hilton si pe 25 februarie la Cluj Napoca, hotel Golden Tulip.

Pentru inscrieri, va rugam sa ne contactati la nr:  0735.217.040, 0724 244 403.  Locurile sunt limitate!

Vezi toate stirile
Beneficiaza de promotii