Joviale Beauty Salon

PARTENERI
PARTENERI PEVONIA
Scoala Manuela Ravescu
Mondo SPA

Joviale Beauty Salon - Bucuresti - Bucuresti

Joviale Beauty Salon

Adresa: Adresa: Strada Sfanta Vineri nr. 25, sector 3

Telefon: 0748.149.599

Email: office@jovialsalon.ro

Site: www.jovialsalon.ro/#

Viziune:

Pentru noi un salon de infrumusetare este mai mult decat un furnizor de servicii. Jovial  este aici sa aduca  frumusete, stare de bine, relaxare si  zambet in viata oricui ne trece pragul. 
Clientul nostru este oaspetele nostru si primeste un zambet de intampinare din partea colectivului Jovial,  un zambet de bucurie trebuie sa ii infloreasca clientului nostru inainte de a parasi salonul.  
Intr-un salon de infrumusetare un client nu isi schimba doar imaginea. Odata ajuns in salonul de infrumusetare, fie ca isi ingrijeste parul sau tenul, fie ca isi schimba imaginea, clientul isi modifica o parte din suflet. 
Pentru  cateva ore din viata, oaspetele in casa frumusetii isi lasa grijile de o parte si se simte bine cu sine. E tratat, rasfatat, ascultat, sfatuit in probleme de frumusete, intr-un final sa uite de tot ce inseamna grija cotidiana, ca la plecare sa fie mai frumos si sa plece cu zambet jovial. 


Misiune:

Misiunea noastra este sa  consideram clientii nostri drept oaspeti de seama, pe care ii intampinam cu un zambet, ii rasfatam, ii ascultam si le oferim serviciile la standardele la care ei se asteapta. Frumusetea vine din exterior, atata timp cat clientul nostru isi vede frumusetea. Misiunea noastra este sa ii facem pe mai frumosi, sa se uite la propria reflexie in oglinda ca si sa se bucure de imaginea lor, de cum arata, cum se simt si de ceea ce sunt. 
Clientii nostri vor primi intotdeauna serviciile potrivit standardelor solicitate de ei si promise de noi. Noi ne mulam serviciile pe pretentiile clientilor, ci nu invers. 
Ca sa avem clienti fericiti, colectivul  salonului de infrumusetare Jovial intelege sa vina in intampinarea acestora  cu produse exclusiviste si personal  care sa le transpuna imaginea in realitate prin profesionalismul lor. 
Nu vindem  o imagine standard  la pachet,  ci  prestam servicii  de infrumusetare personalizate, fara graba,   care  sa aduca plus experienta si calitate in viata fiecarui client care a ales Jovial. 


Valori: 

Serviciile salonului  noastre reprezinta mai mult decat infrumusetare, noi redam clientilor nostri starea de bine prin respectul pe care il acordam lor si serviciilor care imbratiseaza frumusetea si ingrijirea, atat de coafor, cosmetica sau manichiura-pedichiura.
Oamenii sunt valoarea noastra: clienti si colectivul Jovial. Pe de o parte, clienti, doamne, domni, vor fi intampinati, asistati si tratati cu respectul cuvenit. 
In aceeasi masura, stim ca prima oglinda a Jovial sunt colegii nostri care vor beneficia continuu de cursuri pentru a le asigura evolutia lor, spre bucuria lor si a clientilor Jovial.

Beneficiaza de promotii